Hva kjennetegner en flaske med «Attåt»:

Attåt eplelikør og eplebrennevin

Attåt eplelikør og eplebrennevin

  • Laget på norske råvarer. Hovedsakelig fra Nordfjordregionen.
  • Attåt eplebrennevin, eplelikør og plommelikør er naturlig søt på grunn av vår spesielle kald-destilleringsprosess av råstoffet.
  • De smaksatte frukt og bærproduktene er laget i batcher hvor hver batch i hovedsak kun stammer fra èn sort. Dette for å vise bredden og smaksvariasjonen på råstoffet. Et eple er f.eks ikke kun et eple! Farge og smak kan variere mye mellom sortene (f.eks Gravenstein og Aroma) og ikke minst med sesongen og klimaet som frukten er modnet frem i.
  • Står til naturlig klarning før tapping. På grunn av denne naturlige prosessen så kan de smaksatte produktene innholde små rester av frukten som er brukt som råvare. Skulle dette være tilfelle, så rist flasken og kjenn at smaken blir enda bedre!
  • Alle våre alkoholholdige og alkoholfrie produkt er såklart 100% glutenfri.
  • Ingen kunstige tilsetningstoffer men kan inneholde tilsatt askorbinsyre, sitronsyre og eller natriumbenzoat. Askorbinsyre er bedre kjent som c-vitamin og er en naturlig antioksidant. Sitronsyre er den velkjente smaken fra sitrusfrukter og brukes gjerne som smaksforsterker i frukt og bærprodukt siden det fremhever den naturlig smaken fra råvaren. Natriumbenzoat er et naturlig konserveringsmiddel og finnes blant annet i tyttebær.

God fornøyelse!